Leer glutenvrij bakken voor jezelf, familie of vrienden.
Nieuw is de workshop Desembrood bakken!
Door het gebruik van desem krijgen je broden een heerlijke korst, meer smaakontwikkeling en een betere houdbaarheid en structuur.
Je leert tijdens de workshop o.a. je eigen desemstarter te maken. Ook leer je rekenen met de bakkersformule, zodat je gistbrood recepten om kunt toveren naar desembrood.
Zonder ingewikkelde keukenapparatuur en met gezonde ingrediënten.
In de workshop glutenvrij desembrood bakken leg ik alles uit over de glutenvrije keuken. Glutenvrij bakken vraagt vaak om andere methodes én ingrediënten. Tarwemeel kan bijvoorbeeld niet 1 op 1 worden vervangen door glutenvrij meel.
Tijdens de workshops komt eerst de theorie aan bod en daarna ga je zelf aan de slag met beproefde recepten. Natuurlijk is er ruimte om tussendoor vragen te stellen.
Aan het einde van de workshop wordt alles geproefd! Je eigen creaties neem je uiteraard mee naar huis.
De workshops vinden plaats in een volledig glutenvrije keuken, en zijn dus ook geschikt voor mensen met coeliakie. Het is daarom niet toegestaan producten mét gluten mee te nemen naar de cursuslocatie!
https://annemiekeglutenvrij.nl/workshop-inschrijfformulier/