Nieuwe workshop data!
Leer glutenvrij bakken voor jezelf, familie of vrienden.
Wat ga je maken?
Tijdens de Brood workshop leer je brood bakken met een mooie luchtige structuur en een knapperige korst. Brood gemaakt met slechts meel, water, zout, gist en/of desem en een beetje bindmiddel. Zonder ingewikkelde keukenapparatuur en met gezonde ingrediënten.
In de workshop glutenvrij brood bakken leg ik alles uit over de glutenvrije keuken. Glutenvrij bakken vraagt vaak om andere methodes én ingrediënten. Tarwemeel kan bijvoorbeeld niet 1 op 1 worden vervangen door glutenvrij meel.
Tijdens de workshops komt eerst de theorie aan bod en daarna ga je zelf aan de slag met beproefde recepten. Natuurlijk is er ruimte om tussendoor vragen te stellen.
Aan het einde van de workshop wordt alles geproefd! Je eigen creaties neem je uiteraard mee naar huis.
De workshops vinden plaats in een volledig glutenvrije keuken, en zijn dus ook geschikt voor mensen met coeliakie. Het is daarom niet toegestaan producten mét gluten mee te nemen naar de cursuslocatie!
https://annemiekeglutenvrij.nl/workshop-inschrijfformulier/