Nieuwe workshop data!
Leer glutenvrij bakken voor jezelf, familie of vrienden.
Maak de lekkerste patisserie. Met goede smaak, structuur en voedingswaarden.
Wat ga je maken?
Tijdens de workshop Patisserie maak je quichedeeg voor hartige taart, leer je luchtige cake bakken en maak je filodeeg.
In de workshop glutenvrije patisserie leg ik alles uit over de glutenvrije keuken. Glutenvrij bakken vraagt vaak om andere methodes én ingrediënten. Tarwemeel kan bijvoorbeeld niet 1 op 1 worden vervangen door glutenvrij meel.
Tijdens de workshops komt eerst de theorie aan bod en daarna ga je zelf aan de slag met beproefde recepten. Ook vertel ik hoe je ‘gewone’ recepten om kunt toveren tot glutenvrije recepten. Natuurlijk is er ruimte om tussendoor vragen te stellen.
Aan het einde van de workshop wordt alles geproefd! Je eigen creaties neem je uiteraard mee naar huis.
De workshops vinden plaats in een volledig glutenvrije keuken, en zijn dus ook geschikt voor mensen met coeliakie. Het is daarom niet toegestaan producten mét gluten mee te nemen naar de cursuslocatie!
https://annemiekeglutenvrij.nl/workshop-inschrijfformulier/