Een drieluik van inspirerende workshops rond voedselbereiding en ons culinair erfgoed op 16 september, 7 oktober en 11 november.
De avonden worden verzorgd door Carolina Verhoeven, oprichtster van
Stichting Culinair Erfgoed Centrum, Landskeuken en Academie Culinaire Historie. Zij is deskundige op het gebied van conserveren en de volkskeuken en neemt je in deze workshops mee op een culinaire reis langs restverwerking, fermenteren en culinaire tradities.
De workshops zijn een combinatie van theorie en praktijk:
zelf de keuken in en aan de slag met alledaagse ingrediënten die soms op een
verrassende manier worden ingezet. Zeker een aanrader voor iedereen die
bewust met zijn voeding omgaat en inspiratie en kennis wil opdoen over
avontuurlijk koken met (buiten)gewone ingrediënten. Carolina Verhoeven, als voedsel deskundige neemt je mee in alle ins en outs zodat om nieuwe smaaksensaties te leren ervaren.
De workshop kost € 90,00 voor drie avonden en is alleen als deze reeks van drie te boeken. Voor meer informatie en opgave zie : https://plaatsdewereld.nl/.../slow-food-uit-de.../