We starten dit cursusjaar met een echte beginners cursus, die door iedereen te volgen is.
Frenk,y onze kok, leert u vanaf de basis een echte maaltijd te bereiden. Alles komt voorbij vlees, vis, groenten, stamppotten, soepje, een gevulde omelet en natuurlijk een toetje. Ook de snijtechnieken komen aan bod.
Het menu zal uit 3 gangen bestaan en u krijgt rustig de tijd heeft om alles onder de knie te krijgen.
De ingeplande thema's zijn:
Dag 1 23/9: Holllands met een twist
Dag 2 21/10: Simpel chinees
Dag 3 18/11: Makkelijk, snel en lekker
Dag 4 16/12: Lekker eenvoudig Kerst
Frenky heeft er zin in, om u enthousiast te maken voor het bereiden van een lekkere, gezonde maaltijd. Nadat U ruim 1,5 uur gekookt hebt, wordt er gezamenlijk van de maaltijd genoten. Tafelwater staat op tafel maar natuurlijk ook een lekker glaasje wijn of een bijpassend biertje. De recepten zijn geschreven op maaltijden voor 2 personen en gaan natuurlijk mee naar huis.