Bij de brouwworkshop wordt gebruikt gemaakt
van de verschillende basisrecepturen die
desgewenst aangepast worden aan uw
persoonlijke smaakwensen. Aan de hand van de
door u gemaakte keuzes wordt een uniek en
persoonlijk recept gemaakt, dat u zelf brouwt.
1. Basisrecepturen:
- Pilsener
- Witbier/weizen
- Blond bier
- Donker bier/dubbel
- Tripel
2. Smaakervaring:
- Fruitig
- Kruidig
- Bitter
- Bloemig
- Koffie/chocolade
De brouwworkshop duurt 6 - 8 uur. Tijdens het
brouwproces is er voldoende tijd om vragen te
stellen. Aan het eind van de workshop wordt er
een afspraak gemaakt wanneer u het gebrouwen
bier kunt komen bottelen. Dit is na het vergisten
dat 2 weken in beslag neemt. Het bottelen duurt
ongeveer 1 uur. Na het bottelen neemt u de circa
50 flessen zelf-gebrouwen bier trots mee naar
huis!